добродоjдовте во виталеда
  • WE LOVE CARS

  • WE ARE SMART GARAGE

  • WE CARE

За Виталеда

Виталеда e сервисен центар за француски возила чија основна дејност е сервисирање тековно одржување на автомобилите и продажба на резервни делови за автомобилите од марките Renault, Dacia, Nissan, Peugeot и Citroen.

Основан е во 2010 година во Скопје Македонија. Во тимот работат професионалци со долгогодишно искуство.
Сервисниот центар е комплетно опремен за да одговори на потребите за диагностика, сервсирање и одржување на современите автомобили.

Само квалитетна, прецизна и темелна дијагностика е најкраткиот пат за отстранување на сите неправилности кои се јавуваат при секојдневната експлоатација. Тимот на Виталеда е фокусиран и технички и кадровски подготвен да се справи со секоја ситуација.

Диагностика

Виталеда e конципиран како сервисен центар за француски возила чија основна дејност е сервисирање и продажба на резервни делови за автомобилите од марките Renault, Dacia, Nissan, Peugeot и Citroen.
Нудиме услуги и сервисирање на сите патнички и лесни комерцијални возила, како и на флоти од мала и средна големина.

Сервис

Наша долгорочна цел е подигнивање на квалитетот на услугите, транспарентноста и грижата за секој автомобил а со тоа и за секој сопственик.

Грижа

Виталеда во својата понуда има користени автомобили увезени од ЕУ. Секој автомобил е детално прегледан и проверен. Одлична можност да добиете одличен автомобил по најдобра цена.

Користени автомобили

Акциата трае

ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА... ?

2.245

литри масло менуваме секоjа година

1.898

Година е основан RENAULT

61

км/ч во 1902 год и прва казна за брзо возење

КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

NISSAN

QASHQAI 2 1.6 dci

85000km

2014

Дизел

RENAULT

SCENIC III 1.5 dci

110000km

2010

Дизел

RENAULT MEGANE III 1.5 DCI

77000km

2011

Дизел

Renault Clio 1.5 dci

Authentique klima

97000km

2010

Дизел

Nissan Qashqai 1.6 DCI 130

Navi Connect Edition

84000km

2014

Дизел

RENAULT MEGANE 1.5 dci

117000km

2013

Дизел

NISSAN

QASHQAI 1.6 dci 130ks

69000km

2014

Дизел

RENAULT CLIO

1.5 DCI

90000km

2010

Дизел

Приjатели на Виталеда

Contact Us

ВИТАЛЕДА ДООЕЛ

Ул. Благоjа Стевковски, Бр.36, Нас. Маџари, 1000 Скопjе

+(389) 2 511 85 44

+(389) 70 344 814