добродоjдовте во виталеда
  • WE LOVE CARS

  • WE ARE SMART GARAGE

  • WE CARE

ГУМИ

ГУМИ


Одржувајте ги ГУМИТЕ на Вашиот автомобил правилно напумпани.

Возењето со издишани гуми е повеќекратно штетно, побрзо трошење на гумите, полошо прилегање на патот, зголемена потрошувачка на гориво, губење на удобноста и конфорот во возењето...
Проверете го притисокот на гумите еднаш месечно...бесплатно е и секако ќе заштедите и ќе бидете побезбедни...
Среќен пат