добродоjдовте во виталеда
  • WE LOVE CARS

  • WE ARE SMART GARAGE

  • WE CARE

Како Вашиот RENAULT подолго да “живее” !

Како Вашиот RENAULT подолго да “живее” !

Менувајте МАСЛО редовно, во согласност со препораката за квалитет и вискозност и пропишаниот сервисен интервал !
ЛАДНИОТ СТАРТ го убива моторот ! Стартувајте го моторот без додавање на гас и оставете го да поработи десетина секунди во место.
Не го оптоварувајте моторот ! (високи вртежи, полна гас, притисок по нагорнини, максимум АЦ, тоа е сепак за некои спортски машини).
Ставајте ГОРИВО на проверени бензински станици.
Посетувајте сервисни работилници кои имаат познавање и искусен персонал за одржување на Вашиот RENAULT
Среќен пат...