добродоjдовте во виталеда
  • WE LOVE CARS

  • WE ARE SMART GARAGE

  • WE CARE

NISSAN

NISSAN QASHQAI 1.6 dci 130ks

прва регистрациjа: 2014

Изминати километри: 69000km

Гориво: Дизел

Регистрациjа: Домашна

Регистрирано до: Nov.2017

Продадено

Навигација - нова генерација Nissan Connect 2.0 (7" екран на допир)
Пакет Сигурност (Систем за автоматско препознавање на патни знаци, систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента, автоматско вклучување/исклучување на долги светла, предни и задни паркинг сензори, систем за одбегнување на фронтален судар, самозатемнувачки ретровизор)
Алуминиумски фелни
Затемнети задни стакла
Интелигентен клуч со start/stop копче за вклучување на моторот
Around view monitor
Имобилизатор
Далечинско централно заклучување
Темпомат
Ограничувач на брзина
Помош при тргање на угорнина (Hill Start Assist)
Инструментална плоча со 12,7 - cm TFT екран во боја
Електронска рачна кочница
Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)

Цена: